VAN / ERCİŞ - KAYABOYU İLKOKULU

KAYABOYU İLKOKULU

Kayaboyu Köyü Van/Erciş
Vizyon
Vizyonumuz Teknolojik gelişmeleri takip edip, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir
Misyon
Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak.
Soba (Odun,Kömür)
Ulaşım
Ulaşım şahsi araç ile sağlanmaktadır. Ağır kış şartlarının yaşandığı günlerde ulaşımda sıkıntılar yaşanmaktadır.
Şahsi araç ile gidiş geliş yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Meb´e bağlı eğitim kurumudur. Kayaboyu İlkokulu, 3.hizmet bölgesinde 6.hizmet alanındadır. Hizmet puanı ise 30 puandır. Kayaboyu İlkokulu yerleşim yeri KÖY olarak geçmektedir.
ilçeye 38 kilometre, il merkeze 138 kilometredir.
Tek öğretmenli köy okuludur.